Bármilyen körülmények között hatékony

A kertfenntartók hozzá vannak szokva a kihívásokhoz munkájuk során, hogy megrendelőik elégedettségét fokozva a legjobb formájukban tartsák a kerteket és parkokat. A városi parkok különösen nehéz feladatot jelentenek. Nehezen megközelíthető, tereptárgyakkal szabdalt területeken, nagy igénybevételnek, állandó forgalomterhelésnek kitett helyeken és korlátozott öntözési lehetőségek között is igény van dús és gyönyörű zöld pázsit fenntartására. Mindezen nehézségek mellett a hivatásos cégek ki kell tudják gazdálkodni a szükséges felszerelést, munkaerőt, nem is beszélve az esetleges növényvédelmi problémák esetén jelentkező plusz feladatokról és költségekről. A határidő és a vállalt feladatok maradéktalan ellátása
folyamatos, megfeszített munkát igényel, emiatt a kertfenntartóknak a legjobb és legmegbízhatóbb anyagokra van szükségük. Kínálatunkban megtalálhatják azokat a speciális termékeket és megoldásokat, amelyek leegyszerűsítik és megkönnyítik a gyeptelepítést, a gyepápolást és a kertfenntartást. Azok a parképítők és kertfenntartók, akik az ICL technológiát választják, előnyben vannak; a legújabb nemesítésű, ellenálló fűfajták és a hosszú hatástartamú, szabályozott tápanyag leadású műtrágyák kombinált alkalmazásával csökken a gyepfelület fogékonysága a betegségekre illetve jobban tolerálja a kártevőket.

Garantált minőség

Elérhető szaktanácsadás parképítők és kertfenntartók számára
Környezettudatos szemlélettel fejlesztett high-tech termékek
Folyamatos minőségellenőrzés, gondosan beállított és kiértékelt kísérletek
Szabadalommal védett, szabadforgalmú EK műtrágya készítmények és minősített fűmag keverékek

Egyszerűen tökéletes

Telepítés, táplálás, ápolás

Speciális fűmag-keverékeink kifejlesztésénél a magas tisztasági fok és a kiemelkedő csirázási erély volt a legfőbb szempont. Használatukkal kevesebb lesz gyom a területen, a fű gyorsabban kel, így jobb eredmény érhető el. Tartós hatású gyepműtrágyáink tápanyag-tartalma fokozatosan táródik fel, hatásuk hosszabb ideig tart, éppen ezért ritkábban kell műtrágyázni. Kevesebb műtrágya-felhasználás, kisebb időráfordítás, tökéletes eredmény.

Cégünk küldetése innovatív tápanyag-utánpótlási megoldások folyamatos fejlesztése. Az ICL által kifejlesztett nemzetközi szabadalommal védett technológiák vezető szerepet játszanak a szabályozott hatóanyagleadású műtrágyák piacán.
Míg a „Poly-S” technológia a nitrogén feltáródását szabályozza, addig a „PACE” technológia révén nemcsak a nitrogén, hanem a kálium és a foszfor feltáródásra is szabályozott módon történik.

POLY-S
PACE

A Poly-S technológiával burkolt műtrágyaszemcsékben a nitrogént kéntartalmú és biológiailag lebomló polimer membránréteg veszi körül.

A PACE technológia egy, a növényi gyanta burkolaton belül egynél több hatóanyagot tartalmazó, szabályozott tápanyag-feltáródási technológia.
POLY-S
PACE

  • Amint a talajnedvesség beáramlik a külső membránrétegbe, a nitrogén feltáródása megkezdődik. A burkolat vastagságától függően a nitrogén kioldódása több hónapig is tarthat.
  • A nitrogén-felszabadulás akkor is egyenletes marad, ha a talajhőmérséklet vagy a talaj nedvességtartalma változik.
  • A Poly-S technológiával burkolt műtrágyák tápanyag-feltáródása minimális tápanyagveszteség mellett, pontosan követi a gyep tápanyagigényét.
  • Hatékony nitrogénellátást biztosít, mert a tápanyag-kimosódás mértéke jelentősen csökken.
  • Nincsenek növekedési csúcsok, így a nyírás gyakorisága is csökkenthető. Ez kevesebb nyesedékkel is jár, így a gyep számára káros filcesedés is megelőzhető.
  • A növényi eredetű gyantaburkolaton keresztül a tápelemek egyenletes ütemben oldódnak ki, és válnak elérhetővé a gyep számára.
  • A burkolat vastagságától függően a tápanyagok kioldódásának időtartama többféle lehet; 2-3 hónaptól 8-9 hónapig.v
  • A feltáródást nem befolyásolja a talajnedvesség, a pH-érték, illetve a talaj mikrobiológiai aktivitása. Folyamatos feltáródást biztosít a legkülönfélébb környezeti körülmények között.
  • Segítségével a teljes szezon alatt erősebb, sűrűbb, mélyebben gyökerező a gyepfelület.